Chicu a transmis un mesaj de felicitare, cu ocazia Crăciunului pe stil nou

Este mesajul transmis de premierul Ion Chicu, cu ocazia Crăciunului pe stil nou. Șeful Guvernului a vizitat, ieri seara, Târgul de Crăciun din Capitală și a participat la lansarea Caravanei de Crăciun, tradițional organizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

„Crăciunul este o sărbătoare caldă, cu toate că e perioadă rece a anului. E sărbătoarea care ne unește. Ne strângem acasă, chiar dacă suntem la depărtări mari. Avem nevoie de mai multă liniște și mai multă încredere în puterile noastre și în viitorul Moldovei.”,  a declarat Ion Chicu

Prim-ministrul le-a urat salvatorilor ca autospecialele să fie folosite doar o dată pe an, și asta atunci când merg în cadrul Caravanei de Crăciun pentru a duce cadouri copiilor.

Apoi premierul a vizitat Târgul de Crăciun din scuarul Catedralei, organizat în acest an în comun de Guvern și Primăria municipiului Chișinău. La finalul vizitei, premierul a ascultat câteva piese interpretate pe scena scuarului de Vali Boghean. Artistul a invitat prim-ministrul pe scenă pentru un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.