Cetățenii au nevoie de rezolvarea problemelor concrete cu care se confruntă, iar prioritățile celor de stânga corespund platformei mele electorale, a declarat Igor Dodon

Bazinul electoral al formațiunilor de stâng este unul de peste 56 la sută, de aceea există toate premisele ca Igor Dodon, candidat independent la funcția de președinte, să câștige scrutinul din 15 noiembrie. Igor Dodon a făcut această declarație în cadrul unei runde de dezbateri electorale la postul de televiziune Moldova 1, la care nu a participat, însă, și lidera PAS, Maia Sandu.

“La moment, trei candidați de stânga au un bazin electoral de peste 56 la sută. De aceea putem să spunem că stânga va învinge și în acest scrutin”, a declarant Igor Dodon.

În cadrul dezbaterilor, candidatul independent a mai spus că electorii partidelor lui Renato Usatîi sau ai lui Ilan Șor vor opta pentru el în turul doi al alegerilor prezidențiale, deoarece prioritățile celor de stânga sunt comune.

“Cetățenii au nevoie de rezolvarea problemelor concrete cu care se confruntă. Prioritățile celor de stânga corespund platformei mele electorale, de aceea, indiferent de anumite semnale negative care vin din partea liderilor acestor partide, cetățenii vor vota pentru candidatul care este mai aproape de așteptările lor”, a mai spus Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.