CEC dezminte informațiile difuzate de trustul Platon-Țopa că moldovenii din Marea Britanie nu-și pot exercita dreptul la vot

Comisia Electorală Centrală dezminte că moldovenii aflați în Londra nu-și pot exercita dreptul de vot. Mai mult, autoritatea electorală precizează că secția de votare deschisă la Ambasada Republicii Moldova din Londra funcționează în regim normal. Informația a fost confirmată și de Ministerul de Externe de la Chișinău, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„La secția de votare deschisă la Ambasada Republicii Moldova din Londra nu au fost înregistrate probleme sau incidente, dovadă acestui fapt servește și numărul în creștere continuă a alegătorilor care participă la votare în cadrul acestei secții”, se spune într-un comunicat emis de CEC.

Astăzi, în presa loială binomului PAS-PPDA au apărut informații că moldovenii din diaspora nu au putut vota la secția de la Ambasada Republicii Moldova din Marea Britanie, deoarece datele de naștere ale alegătorilor ar fi altele decât cele indicate în actele de identitate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.