Ceban:”Astăzi suntem solidari cu toți funcționarii din APL-urile din republică, care cu regret, nu sunt remunerați pe măsură”

Cu prilejul Zilei Funcționarului Public, marcată anual în data de 23 iunie, Primăria municipiului Chișinău, a organizat un concert festiv pentru angajații APL.

“Le-am mulțumit angajaților din sistemul public, care muncesc în fiecare zi în interesul cetățeanului, iar pentru rezultate frumoase am oferit diplome pentru 47 de funcționari publici din cadrul aparatului Primăriei Chișinău, preturilor de sector, direcțiilor și întreprinderilor municipale.
Vom contribui și cu o primă pentru toți funcționarii”, a declarat primarul general, Ion Ceban.

În context, edilul capitalei și-a exprimat speranța că după vizita oficialilor din cadrul instituțiilor europene la care Chișinăul este membru activ: Congresul Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei și Oficiul Consiliului Europei la Chișinău, lucrurile situația privind remunerarea funcționarilor se va schimba.

“Împreună suntem o echipă mare și profesionistă și reușim să schimbăm orașul, în pofida criticilor și problemelor cu care ne confruntăm. Știu că fiecare angajat depune suflet și se dedică profesiei cu multă responsabilitate. Astăzi suntem solidari cu toți funcționarii din APL-urile din republică, care cu părere de rău nu sunt remunerați pe măsură. Primăria Chișinău nu poate interveni pe partea financiară, dar am solicitat autorităților centrale să ne permită să remunerăm funcționarii publici din alocații”, a conchis Ion Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.