Ceban: Responsabilii de la primărie lucrează pentru a lichida consecințele ploilor

Ploile de ieri au făcut ravagii în capitală, iar responsabilii de la primăria Chișinău și în aceste momente lucrează pentru a lichida consecințele. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban.

Potrivit acestuia, toți angajații din Direcția transporta ajuns astăzi pe la vreo 4-5 dimineața. Am discutat cu ei la ora 9.

„Infrastructura orașului este cea pe care am moștenit-o. Urmează să reabilităm pas cu pas toate aceste lucruri. Ați văzut și dvs gurile de captare care nu există, care sunt de formă, care sunt de ochii lumii. Un sistem pluvial, care tot nu este funcțional, pus acolo doar de dragul pusului, ca să raportăm acolo nu știu cui. De asta avem situațiile actuale. Curățim sistemele de canalizare din capitală. Trebuie să mergem etapizat și să construim unele noi. Plus că este o situație mai puțin specifică, nu pur și simplu plouă. Plouă abundent”, spune primarul.

Ion Ceban afirmă că se muncește acum spre lichidarea consecințelor, decât spre reabilitare. „Îmi pare rău că pe strada Dante, unde s-au făcut investiții, până a ajunge pe partea de aplicare a asfaltului, s-a dus jumătate de stradă la vale. Numai s-a curățat și s-a pus la loc, iarăși a venit această ploaie. Nu putem să facem alt ceva decât să intervenim”, mai punctează edilul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.