Ceban: PAS a cheltuit peste jumătate de milion de lei pentru a denigra imaginea mea

Partidul Acțiune și Solidaritate a cheltuit peste jumătate de milion de lei pentru publicarea diferitor mesaje pe rețelele de socializare, incusiv pentru cele denigratoare la adresa edilului Capitalei. Declarația a fost făcută de Ion Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

”Să fie clar ce face PAS! Zilnic, sunt zeci de postări ale PAS care sunt denigratoare la adresa primarului general. Cât a cheltuit PAS oficial pentru aceste denigrări, pentru aceste minciuni și manipulări? Oficial a cheltuit peste jumătate de milion de lei, în timp ce foarte multă lume îndură frig și își face grijă cum va trece peste această iarnă. Acești cetățeni, zilnic, cheltuie bani grei pentru a denigra imaginea mea personală, a echipei mele, a Primăriei”, a declarat Ion Ceban.

Edilul a mai precizat că peste 500 de mii de materiale denigratoare la adresa sa și a Primăriei sunt distribuite prin intermediul transportului public de către PAS și prin cutiile poștale din blocuri. Edilul a declarat că va iniția treptat o procedură juridică de acționare în judecată, astfel încât PAS să fie taxat pentru fiecare minciună și pentru fiecare fals.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.