Ceban: Nicio zi fără scumpiri la benzină, iar guvernarea este preocupată de răspândirea informațiilor false și show-rile cu mascați

Nicio zi fără scumpiri la benzină și motorină! Astăzi în gările de autobuze șuieră vântul iar mulți din cetățenii țării nu își mai permit să procure o pâine din cauza ultimilor scumpiri. Dar nu acesta este subiectul zilei de care este preocupată guvernarea ci mai degrabă de răspândirea informațiilor false și show-rile cu mascați. Această opinie a fost exprimată de edilul capitalei, Ion Ceban,într-un live video transmis pe rețelele de socializare.

„Benzina și motorina a fost astăzi din nou scumpită! Transportatorii fac proteste și 80 la sută din rute nu activează astăzi! Oamenii au rămas paralizați în suburbii, orașe și localitățile din țară. Cei de la Guvernare au ieșit cu un nou show de zile mari. Au venit dis-de-dimineață cu informații false că se fac percheziții la spitalul Sf. Treime, într-un dosar cu certificate de vaccinare false, iar unii angajați sunt reținuți. După ce am cerut public dezmințire, deputații de rând cu miniștii au ieșit să se justifice și să mușamalizeze greșeala grosolană. Mai că ei sunt anchetatori, judecători și procurori”, a specificat Ceban

Totodată, primarul general a subliniat că atât la Spitalul municipal Sfânta Treime cât și la Centrul municipal de vaccinare, activitatea tuturor angajaților este desfășurată în regim normal.

„La spital nu există niciun fel de percheziții și nici nu au fost.
Toți vicedirectorii sunt la lucru, iar Spitalul Sfânta Treime nu are competență să facă acele lucruri care s-au tirajat larg în presă. Spitalul activează în regim normal. Aceeași situație este și la Centrul municipal de vaccinare, unde ziua de muncă se desfășoară în liniște. În fapt, au avut loc verificări la AMT Rîșcani, dar nu a fost reținut nimeni, nu au fost prezentate probe, nu au fost depistați bani etc.”, a declarant edilul.

În context, Ion Ceban a conchis: „Ilegalitățile cu certificatele false de vaccinare trebuie pedepsite aspru. Nu vom tolera asemenea cazuri, dar acuzațiile trebuie să vină cu elemente probatorii incontestabile”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.