Ceban, mândru de cetățenii capitalei: În jur de 800 de persoane au ieșit la curățenie. Orașul prinde o vestă verde, iar schimbările sunt sesizate și de diasporă

Primarul general Ion Ceban se declară mândru de toate persoanele care au ieșit la curățenie în acest weekend. Edilul afirmă că în jur de 800 de concetățeni au ieșit și au făcut curat în toate sectoarele capitalei.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru implicare în ultimele săptămâni ce privește salubrizarea orașului. Mulțumesc cetățenilor, voluntarilor, organizațiilor neguvernamentale, angajații instituțiilor e educaționale împreună cu elevii, care s-au implicat și s-au alăturat campanie organizată de Primăria Chișinău. Sunt foarte mândru Dvs și de echipă. Este foarte important să păstrăm curățenia în oraș împreună cu toții. Doar la sfârșitul săptămânii curente au fost implicate 800 de persoane.

În ultimii ani am instalat foarte multe coșuri pentru gunoi, tomberoane noi, ne străduim să amenajăm spațiile verzi și locuri de parcare ca să nu fie dus noroiul prin oraș, iar în spațiile verzi noi amenajate instalăm sisteme de irigare și gazon. Orașul prinde vestă verde. Avem foarte mult de muncit pentru ca să aducem orașul la așteptările tuturor cetățenilor. Marea majoritate a celor care nu au fost în Moldova, remarcă schimbările. Acest lucru bucură. Avem mult de muncit”, a punctat Ceban.

Edilul spune că în prezent avem și multe străzi și trotuare în reparații, parcuri, zone verzi și curți de blocuri. „Dar insist ca toate regiile în continuare să țină cont ca toate șantierele să fie aduse în ordine, să fie curat pe străzi și în parcuri și neapărat spălate străzile în continuare așa cum o facem în ultima perioadă”, a conchis acesta.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.