Ceban le dă din deget responsabililor de reparațiile necalitative în școli: Nu voi permite ca unii să se îmbogățească pe baza copiilor

Ion Ceban le arată din deget celor care vor să se îmbogățească pe baza elevilor și spune că nu va permite aceste fărădelegi cât este la conducerea municipalității. Despre aceasta a vorbit în cadru ședinței Primăriei Chișinău de astăzi, în contextul reparațiilor făcute în școli.

Ceban spune că lucrările neconforme, care au fost identificate de grupul de lucru responsabil de verificarea calităţii reparaţiilor din şcoli şi grădiniţe, trebuie înlăturate.

„În caz contrar, mai mulți conducători de instituții educaționale vor fi demiși, la fel ca și responsabilii Direcției generale educației, tineret şi sport, care trebuie să monitorizeze ca banul municipal să fie cheltuit conform destinațiilor. Nu voi permite ca unii să se îmbogățească pe baza copiilor. Eu nu voi permite ca unii șefișori să-și facă reparații acasă, din banii destinați pentru instituții”, a declarat Ceban.

Edilul a punctat că pe sănătatea și educația copiilor nu va permite să faceți businessuri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.