Ceban dezminte acuzațiile lui Țîra: „El se află într-o criză de inspirație și a hotărât să se ia de noi ca să-și creeze autoritate”

Candidatul PPEM la funcția de primar a Capitalei, Dumitru Țîra, se afla într-o criză de inspirație și a hotărât să se ia de socialiști pentru a-și crea autoritate Este răspunsul lui Ion Ceban la acuzațiile lui Țîra, care a declarat că un interviu al său ar fi fost refuzat de câteva instituții media, sub presiunea socialiștilor și lui Ion Ceban, transmite stiridinmoldova.md.

«Domnul Țîra a prezentat doar un lanț de deduceri, în opinia noastră neinspirate. Spun neinspirate pentru că dânsul este jurnalist și om de afaceri. Prin urmare atunci când face uz de minciuni, o face absolut conștient. Anume ca jurnalist dânsul cunoaște care pot fi motivele acceptării sau neacceptării a unor materiale de către o platformă mediatică și probabil s-a blocat în procesul negocierilor cu aceste platforme. Cu siguranță nu a existat și nu există nicio presiune din partea PSRM, iar dacă dânsul le are le poate face public și chiar le depune la organele de drept», a răspuns candidatul Ion Ceban, la solcitarea unui jurnalist de a comenta spisele lui Dumitru Țîra.. 

În opinia lui Ceban, Țîra se află într-o criză de inspirație și a hotărit să se ia de noi ca să-și creeze autoritate. 

«Domnule Țîra, apucați-vă de treabă. Faceți campanie, mergeți la oameni, povestiți-le viziunea de dezvoltare a Chișinăului, încercați să-i convingeți că puteți face și altceva în afară de minciuni. Zâmbiți, domnule Țîra», a mai spus Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.