Ceban, despre declarațiile Maiei Sandu, cu privire la așa-zisa intervenție a MAI pe 9 august: Minciuna are picioare scurte

„Minciuna are picioare scurte”, cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre unele declarații făcute de președinta Maia Sandu cu privire la intervenția autorităților locale în cazul distrugerilor din 9 august, în sectoarele Rîșcani și Ciocana.

Edilul spune că nu tocmai coincid vorbele cu realitatea și oamenii cunosc.

„Mai ales în cazul furtunii din 9 august, când sectoarele Rîșcani și Ciocana au fost grav afectate, iar tot greul a fost lăsat pe umerii Primăriei Chișinău. O persoană a decedat, peste 3000 de copaci doborâți, acoperișuri stricate, apartamente și subsoluri inundate, școli și grădinițe afectate, mașini deteriorate. Pagubele au ajuns la circa 20 de milioane de lei și noi, municipalitatea, nu am primit niciun ajutor și intervenție la nivel de stat”, a punctat edilul.

Ceban a mulțumit cetățenilor care s-au implicat și agenților economici.

„Doamna nu s-a așteptat la așa întrebare directă despre atitudinea sarcastică a unor politicieni pe timp de intemperii cât era nevoie de unitate la grijile și nevoile oamenilor. Chișinăul este parte a Republicii Moldova”, a precizat Ceban.

Amintim că ploaia din 9 august a făcut distrugeri masive în sectoarele Ciocana și Rîșcani.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.