Ceban: Am fost informat că sunt urmărit la fiecare pas

Oameni serioși și structurile speciale se ocupă de denigrarea primarului general Ion Ceban. Cel puțin asta spune edilul în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi. Primarul spune că se fac eforturi publice de către oameni de la conducere.

„Am fost informat că sunt urmărit la fiecare pas, se ocupă oameni serioși și structurile speciale pentru a face tot posibilul să mă murdărească. Mesajul meu este: Nu vă chinuiți în zădar să aflați despre unde sunt intrările în primărie și în cabinetul meu.

Nu am ce ascunde și nu îmi este frică chiar dacă vi se cere stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajați și pregătiți, cu percheziții la birou, domiciliu și cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult.  Să știți că rămân indiferent de acțiunile voastre chiar și de faptul că știu că partidul de la conducere se gândește sau deja o face, contactează serviciile unei companii în frunte cu o persoană cunoscută în România care are scopul să facă o strategie de denigrare a mea și a colegilor mei”, a declarat primarul.

Edilul spune că știe că se merge pe la pretori, la șefi de direcții, primari de suburbii și le spun să meargă împotriva acestuia.

„Să știți că problemele oamenilor sunt mult mai fundamentale: scumpirile, migrația, sărăcia, salarii mici, lipsa locurilor de muncă. Oamenii așteaptă rezultate și nu show-uri ieftine care se dau pe tavă în așa numita lupta cu corupția. Nu voi ceda să fac și să schimb lucrurile în acest oraș, am încrederea oamenilor și nu o voi trăda. Vor rămâne cei puternici, integri și care nu le este frică să facă schimbarea.

Iar mie nu-mi este frică. Mai mult de atât! Multă lume cu pufușor pe la botișor astăzi cu ajutorul DVS revin în funcții și sunt la călduț. Iată acolo căutați”, a subliniat Ceban.

Primarul afirmă că Primăria Chișinău este foarte deschisă în această privință.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.