Ceban: Acces liber pentru copii, de ziua lor, la Grădina Zoologică!

Acces liber pentru copii, de ziua lor, la Grădina Zoologică! De 1 iunie, intrarea la Grădina Zoologică pentru copiii până la 16 ani va fi gratuită. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, într-o postare pe rețelele de socializare.

„Direcțiile Primăriei vor organiza mai multe grupuri de copii, pentru a vizita Grădina Zoologică. Programul de lucru este de la 8:00 până la 20:00. În ultimii ani, Primăria Chișinău a investit enorm în infrastructura Parcului, dar și procurarea de noi specii de animale și păsări. În prezent, sunt reconstruite și modernizate noi spații, voliere, dar și reparate, amenajate căi de acces, spații verzi, noi foișoare și terenuri de joacă”, a menționat edilul capitalei.

În ultimii 3 ani, Primăria Chișinău a alocat din bugetul municipal peste 20 de milioane pentru dezvoltarea și modernizarea Parcului Zoo. Doar pentru anul current, au fost alocate 10 milioane de lei.
Astăzi, la Grădina Zoologică locuiesc peste 1000 de animale și păsări, peste 138 de specii, dintre care 10 specii rare, pe cale de dispariție.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.