Ceban a venit cu o reacție la postarea publică făcute de către UTM

Primarul general Ion Ceban a venit cu o reacție la postarea publică făcute de către UTM, cu privire la unele planificări de construcții în preajma Universității din sectorul Rîșcani. Ceban a negat acuzațiile și cele infirmate de reprezentanți.

„Mie îmi pară rău că o instituție publică se ghida cu informații false în declarații publice. Apropo, ar putut să mă întrebe la direct sau pe viceprimar, că atunci când am văzut această expunere publică nu prea am înțeles despre ce este vorba pentru că astfel de documente nu avem în registrate în formula în care a fost vehiculat. Dar, vreau și insist, acum pe de altă parte, Primăria nu a eliberat acte și nu are spre examinare un astfel de proiect. Un an în urmă au fost ceva acte asemănătoare, dar a fost respins de consiliul urbanistic.

Vreau să întreb eu rectoratul, pentru că în universitatea Tehnică 20 de ani a fost un rector, după care este feciorul acestui rector. Toate terenurile au fost transmise sub nu știu ce formă. Iar pe aceste terenuri sunt construcții. Unele din ele trebuiau să ajungă la profesori, nu știu câte au ajuns. În toată zona aceea, toate terenurile erau al UTM-urile. De ce nu s-a pus întrebarea când s-au ridicat aceste terenuri, când au fost făcute aceste blocuri. Dacă este de natură legală ce s-a făcut acolo. Din 1500 de acte permisive, nu este vreo unul ilegal sau contestate. Până la mine care au fost eliberate sunt. Noi răspundem de mandatul în care suntem”, a conchis Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.