Care este averea Olesei Stamate, candidata susținută vehement de lidera Maia Sandu

Venituri de milioane de lei, conturi de sute de mii de euro, automobil de lux, terenuri agricole și locuințe de sute de metri pătrați. Aceasta este averea candidatului PAS la alegerile prezidențiale noi din Hâncești, Olesea Stamate.

Candidatura lui Stamate este susținută vehement de liderul PAS, Maia Sandu, în  pofida respingerii acesteia de către organizația teritorială PAS din Hâncești.

Potrivit declarației de avere depusă la CEC, Stamate a avut un venit în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2019 de aproape 3,7 milioane de lei din salariul de ministru al Justiției și director la o asociație al cărui membru fondator este.

Stamate mai are și conturi în bănci. Aceasta preferă să-și facă depozitele în euro. În total, în două conturi la o bancă din țară, Stamate are depuși 105.508 euro.

Candidatul Maiei Sandu la parlamentarele din martie se plimbă la volanul unui Porsche, anul fabricației 2019, în valoare de 1.009.500 de lei. Olesea Stamate locuiește într-o casă de 329 de metri pătrați, cu o valoare cadastrală de aproape 1,8 milioane de lei și un apartament de 70 de metri pătrați, estimat la cadastru la valoarea de 437.234 de lei.

Stamate deține și jumătate din cota parte a două terenuri agricole de 1,7 ha și 0,28 de ha.

Aceasta a mai declarat un venit de aproape 21,7 mii de lei din indemnizația pentru copil și 20 de mii de lei din două vânzări. Stamate mai menționează în declarația sa de avere și un venit de peste 6 mii de lei obținut de la televiziunea locală TV8.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.