Caravana pompierilor

Caravana salvatorilor și pompierilor lansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a ajuns pe 25 decembrie în raioanele Anenii Noi, Căușeni, Strășeni și Nisporeni.

Sute de oameni au întâmpinat coloana impunătore de autospeciale de intervenție care au eclipsat prin luminițele și decorurile spectaculoase. Primul popas a autospecialelor pompierilor și a reprezentanților Clubului de automobilism Terra Valahia divizată în două a ajuns concomitent în raioanele Anenii Noi și Strășeni, iar după coloana tehnicii a fost întâmpinată la Căușeni și Nisporeni.

În raionul Anenii Noi la Caravana Salvatorilor și Pompierilor a fost prezent ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan care le-a dorit tuturor sărbători frumoase și i-a îndemnat pe toți să admire mașinile pregătite pentru a crea atmosfera feerică. Pe lingă autospecialele decorate cu reni și sănii cu Moș Crăciun copii care s-au adunat la sărbătoare au avut parte de daruri și surprize din partea IGSU, autoritățile publice locale, dar și partenerii acțiunii Clubul de Automobilism Terra Valahia.

Amintim că Caravana de Crăciun a Salvatorilor și Pompierilor a fost lansată pe 24 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale de unde aceasta a ajuns în mai multe raioane ale țării. Scopul acesteia este de a promova siguranța și respectarea normelor antiincendiare în perioada sărbătorilor de iarnă,. Mai mult, în cadrul Caravanei a fost continuată Campania Națională O casă protejată, o viață salvată prin intermediul căreia peste 4000 de familii au beneficiat pe parcursul anului 2018 de detectoare de fum pentru prevenirea incendiilor și intoxicațiilor cu monoxid de carbon.    

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.