Cântăreața Madonna le-a oferit fanilor un teaser cu privire la noul său album

Superstarul pop Madonna le-a oferit fanilor un teaser cu privire la noul său album, a cărui dată de lansare rămâne un mister, transmite stiridinmoldova.md.

Un filmuleţ postat pe contul său de Instagram o prezintă pe vedetă în postura unei misterioase „Madame X”, cu multiple înfăţişări.

Madonna dezvăluire că această figură misterioasă va fi un agent secret, care îşi va schimba în mod constant identitatea.

Vedeta (60 de ani) o descrie pe Madame X ca pe o dansatoare, profesoară, menajeră, prizonieră, călugăriţă, sfântă, prostituată sau „spioană în casa iubirii”.

Mai devreme în această lună, Madonna le dăduse de înţeles fanilor că urmează să lanseze melodii noi, postând pe reţelele de socializare o poză artistică, în care taie un măr cu o mână în care poartă o mănuşă roşie, alături de hashtagurile #music şi #magic.

Popstarul, pe numele său complet Madonna Louise Ciccone, a înregistrat 12 albume de la albumul său de debut, „Madonna”, în 1983. Ultimul ei album, „Rebel Heart”, a fost lansat în 2015.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.