Candu a cumpărat de la Plahotniuc un apartament cu 4,7 milioane de lei și i-a rămas dator cu trei milioane de lei

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a cumpărat anul trecut  de la nașul său de cununie, Vlad Plahotniuc, mai multe bunuri imobile în valoare totală de 6,2 milioane de lei. Este vorba despre un apartament de 234 de metri pătrați, prețul căruia ajunge la 4,7 milioane de lei; un imobil de 134 de metri pătrați, care a costat peste un milion de lei; dar și două garaje, prețul fiecăruia fiind de 200 de mii de lei. Toate tranzacțiile s-au făcut într-o zi, la data de 21 iunie 2019.

Andrian Candu susține că nu a avut toată suma ca să achite tranzacțiile și a rămas dator cu trei milioane de lei, pe care urmează să-i restituie până în anul 2024.

Informațiile se regăsesc în declarația de avere a lui Candu și au fost confirmate într-un interviu pentru Agora. Totodată, Candu susține că împrumutul de trei milioane de lei i-a fost oferit de Plahotniuc fără ca să lase un gaj.

Precizăm că potrivit declarației de avere a lui Candu, anul trecut liderul pro Moldova a avut venituri doar din salariul de deputat – 167 848.98 lei și o indemnizație de 59 841.25 lei.

Totodată, Andrian Candu are 18 conturi bancare în lei și valută străină.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.