Blocul lui Usatîi și PAS, lideri la cheltuieli în această campanie electorală

Blocul lui Renato Usatîi continuă să fie lider detașat într-un top al cheltuielilor în primele patru săptămâni de campanie electorală, cu peste 7 milioane de lei.

Potrivit rapoartelor financiare depuse la Comisia Electorală Centrală, până în prezent Blocul Renato Usatîi a indicat cheltuieli în valoare de 7,3 milioane de lei și venituri totale cu 100 de mii de lei mai mari.

Pe poziția secundă într-un top al cheltuielilor se situează Partidul Acțiune și Solidaritate, care raportează cheltuieli de 3 milioane de lei și veniturii cu 200 de mii de lei mai mari.

Urmează Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, cu cheltuieli ce depășesc de puțin 2 milioane de lei, la fel ca și veniturile raportate.

Partidul ȘOR, cu aproape 1,2 milioane de lei și venituri cu 200 de mii de lei mai mari, este ultimul care a depășit bariera de 1 milion de lei cheltuieli.

Urmează PD (834 de mii de lei), Platforma DA (783 de mii de lei), PDCM (538 de mii de lei), Congresul Civic (517 mii de lei), AUR (254 de mii de lei), PACE (167 de mii) și PUN (164 de mii).

Restul concurenților înscriși în cursa electorală raportează sub 100 de mii de lei cheltuieli sau chiar zero.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.