Bașcanul și echipa lui Ilan Șor aduc schimbări semnificative în satul Joltai din Găgăuzia

În satul Joltai au fost restaurate drumul și podul. Locuitorii au așteptat asta de foarte mult timp. Totul a reușit datorită eforturilor bașcanului și a echipei lui Ilan Șor.

A fost reparat un kilometru de drum și asfaltate carosabilul și podul. Suprafața totală este de 2500 mp. Acum, aici nu există obstacole pentru transport, iar satul nu mai pare rupt de restul lumii.

„Proiectul a fost posibil datorită eforturilor comune ale multor oameni și ale echipei noastre. Fiecare drum nou, fiecare pod reparat, ne face viața mai comodă și contribuie la dezvoltarea satelor și orașelor noastre. Vom continua să îmbunătățim Găgăuzia și să acordăm atenție fiecărei case și curți”, a spus bașcanul Evgenia Guțul.

Locuitorii sunt recunoscători pentru schimbările pozitive din satul lor.

„Anterior, drumul era într-o stare deplorabilă, iar mulți dintre noi am întâmpinat serioase dificultăți în timpul deplasării. Podul era practic impracticabil, mai ales în timpul ploilor. Acum, datorită noului drum și pod, avem posibilitatea de a călători cu ușurință și în siguranță în cele mai apropiate sate și orașe”, ne-a împărtășit o locuitoare din Joltai.

„Aceasta este un adevărat progres pentru satul nostru. Din cauza stării proaste a drumului și podului, deseori, întârzia livrarea mărfurilor. Acum, datorită noii infrastructuri, compania mea activează mai eficient” a remarcat Igor, un antreprenor local.

Zilnic, în autonomie, la inițiativa Evgeniei Guțul, cu sprijinul activ al echipei lui Ilan Shor, sunt lansate proiecte de infrastructură de amploare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.