Balerina Anastasia Volochkova se plânge că ar avea o problemă articulară

Viața balerinei constă din turnee fără sfârșit, repetiții și zboruri, care se răsfrâng asupra sănătății artistei, transmite stiridinmoldova.md.

Recent Anastasia și-a luxat piciorul în timpul unei repetiții. Aceasta a publicat pe pagina s-a de Instagram o poză în care își arată trauma, iar aceasta a șocat urmăritorii.

Artista de ceva vreme se plânge că ar avea o problemă articulară. Balerina deseori postează fotografii cu picoarele sale bolnave, dar situația se agravează. Aceasta ar putea scăpa de această afecțiune cu ajutorul unei operații, dar Volochkova continuă să sufere de dureri puternice și nu se adresează la medic.

„M-am uitat astăzi dimineață la picioarele mele… M-am speriat cât de mult a crescut acest os de pe picior și i-am pus un pansament”, a scris balerina.

Aceasta nu a ezitat să remarce faptul că nu are când să se gândească la durere, principalul ei scop fiind să-și bucure spectatorii. „Bine că nu se văd vânătăile în cadru. Oameni, sunt atât de obosită”, a adaugat ea.

Anastasia a decis să-și ia o zi liberă care o va petrece împreună cu noul ei iubit, alături de care artista spune că va trăi fericită până la adânci bătrâneți.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.