Autoritățile de la Tiraspol au anunțat că, locuitorii mai multor sate din raionul Dubăsari vor putea circula liber în Zona de Securitate

Locuitorii mai multor sate din raionul Dubăsari, dar și cei din Copanca și Varnița, vor putea circula liber în Zona de securitate. Decizia a fost luată de autoritățile de la Tiraspol, după o discuție telefonică a președintelui Igor Dodon cu liderul transnistrean Vadim Krasnoselski. Despre aceasta anunță administrația de la Tiraspol.

“S-a decis că persoanele, care au viză de reședință în aceste localități, indiferent de cetățenie, vor avea posibilitatea să circule liber pe ambele maluri ale Nistrului”, se arată în comunicatul de presă al administrației liderului de la Tiraspol.

Președintele Igor Dodon a discutat la telefon cu șeful administrației de la Tiraspol Vadim Krasnoselski despre situația creată în Zona de Securitate, în special despre impedimentele în deplasarea pe malul drept al Nistrului a locuitorilor din mai multe sate din Dubăsari. În urma măsurilor  întreprinse de structurile transnistrene în lupta cu COVID-19, cetățenii din această regiune sunt nevoiți să ajungă̆ pe malul drept al Nistrului doar cu ajutorul bacului plutitor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.