Au început lucrările de construcție a conductei Ungheni-Chișinău

Compania românească „Transgaz” a început lucrările de construcție a conductei de transport gaze naturale Ungheni-Chișinău. Administratorii „Vestmoldtransgaz” au semnat la începutul săptămânii contractul de achiziție de lucrări pentru construirea complexului administrativ Ghidighici.

Societatea „Vestmoldtransgaz” este operator tehnic al Sistemului Național de Transport gaze naturale din Republica Moldova și asigură îndeplinirea în condiții de eficiență, transparență, siguranță, acces nediscriminatoriu și competitivitate a strategiei naționale privind transportul gazelor naturale și dispecerizarea gazelor naturale, cu respectarea cerințelor legislației europene și naționale, a standardelor de calitate, performanță, mediu și dezvoltare durabilă.

În cazul loturilor pentru care nu au fost depuse oferte conforme cu prevederile documentației de atribuire, „Vestmoldtransgaz”, a reluat procesul de achiziție și a inițiat recent 5 proceduri de licitație deschisă, la care se așteaptă să primească oferte până la data de 21 ianuarie 2019.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.