Au fost alocate 1,2 milioane de lei pentru construcția acoperișului Gimnaziului nr.77 din Cricova

În pofida furtunii din 9 august, care a provocat pagube enorme, Primăria Capitalei continuă să investească în proiectele de infrastructură din Chișinău și suburbii și anunță că nicio lucrare nu va fi stopată.

Potrivit primarului general Ion Ceban, au fost alocate pentru acest an 1,2 milioane de lei pentru construcția acoperișului Gimnaziului nr. 77 din Cricova.

„Contribuția locală este de 1,4 milioane de lei. Acum au loc lucrări de instalare a structurii de susținere, după care va fi montată țigla metalică. Tot cu susținerea financiară a municipalității, în școală a fost renovat sistemul de încălzire. Au fost schimbate caloriferele în toate clasele, în sala sportivă și în cea de festivități. De asemenea, a fost montat un nou sistem de încălzire la cantina gimnaziului. Lucrările au costat 900 de mii de lei, dintre care Primăria Chișinău a achitat aproape 500 de mii de lei”, a declarat edilul.

În acest an, Gimnaziul nr. 77 din Cricova va marca 60 de ani de la fondare.
În școală învață, în prezent, 150 de elevi.

Investițiile Primăriei Chișinău, în ultimii trei ani, în proiectele de modernizare a infrastructurii din Cricova se ridică la 10,5 milioane de lei.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.