Astăzi, la Palatul Tineretului din Sankt-Petersburg, Igor Dodon a avut o întâlnire cu reprezentanții diasporei moldovenești

Astăzi, la Palatul Tineretului din Sankt-Petersburg, Igor Dodon a avut loc o întâlnire cu reprezentanții diasporei moldovenești.

”Împreună cu Constantin Starîș, secretar executiv al Partidului Comuniștilor, am avut o discuție productivă cu compatrioții noștri care au manifestat un interes deosebit față de evenimentele din Patrie.

Totodată, oamenii nu și-au ascuns îngrijorarea în legătură cu tentativele mai multor țări și a reprezentanților politici ai acestora în Moldova, de a instaura o administrare externă în statul nostru.

Moldovenii din Sankt Petersburg au declarat în unanimitate inadmisibilitatea subminării independenței și suveranității Moldovei și și-au exprimat sprijinul pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, care este format din stataliști convinși.

Pe finalul întrevederii, am îndemnat toți cetățenii Moldovei care trăiesc în nord-vestul Rusiei să participe activ la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie”, a scris Igor Dodon pe canalul său de Telegram.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.