Asfaltul de pe strada centrală a orașului Orhei – așternut peste drumul vechi

”Orheiul devine un „Monaco moldovenesc”, așa cum a promis Șor. Strada centrală a orașului – renovată în întregime”, scrie Primăria Orhei pe pagina web oficială, transmite stiridinmoldova.md cu referire la telegraph.md.

”Strada Vasile Lupu, artera principală a mun. Orhei, a fost inaugurată festiv azi, după ce a fost renovată complet. La ceremonie au participat oficiali locali și raionali, deputați și cetățeni. Tot astăzi au fost inspectate lucrările de renovare a străzii Unirii – o altă arteră importantă a orașului, urmând să fie renovată infrastructura rutieră și în alte zone ale localității”, mai transmite administrația publică locală.

În realitate, asfaltul de pe str. Vasile Lupu a fost așternut peste drumul vechi, fiind efectuate lucrări absolut necalitative și doar de ochii lumii. Aceasta se demonstrează și prin imaginile de mai jos:


Potrivit unui martor ocular, asfaltul de pe str. Vasile Lupu din Orhei a fost spălat după ploaia de ieri, iar azi dimineață a fost cârpit în regim de urgență. O dovadă este și surprinderea utilajelor grele în zona unde ”asfaltul de Monaco” a fost luat de ape și dus în josul Orheiului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.