Ariana Grande este dată în judecată după ce a postat o fotografie cu ea pe contul personal de Instagram

În documentele obținute de E! News, fotograful profesionist Robert Barbera o dă în judecată pe Ariana Grande pentru încălcarea drepturilor de autor. Potrivit lui Robert, Ariana a postat fotografii realizate de el, pe contul personal de Instagram, fără licență. Se pare că artista nu ar fi avut permisiunea fotografului să publice imaginea în cauză, în care Ariana apare purtând un hanorac, cizme înalte și o geantă transparentă inscripționată „Sweetener”, numele celui de-al patrulea album al său, tranmsite stiridinmoldova.md.

Când a postat fotografia pentru prima dată, în august 2018, Ariana a primit mai mult de trei milioane de aprecieri, însă a fost nevoită să o înlăture din social media. Reclamantul speră să obțină daune pentru încălcarea drepturilor de autor.

Acest caz nu ne surprinde deloc, având în vedere că supermodelul Gigi Hadid a trecut printr-o experiență asemănătoare anul trecut, după ce un paparazzi a dat-o în judecată pentru că nu i-a menționat numele alături de imaginea postată pe Instagram. La acea vreme, Gigi a precizat că a găsit imaginea pe Twitter, fără să fie specificat numele celui care a surprins-o. În ziua următoare, și-a exprimat nemulțumirea pe contul de Instagram, anunțând că este dată în judecată pentru postarea fotografiei.

„Este total absurd ca cineva să profite de o situație în care încercam să fiu deschisă și să mă dea în judecată pentru o poză pe care am găsit-o pe Twitter (fără să fie precizat numele fotografului), pentru o poză pe care a primit oricum bani și pe care a postat-o online. Înțeleg că în acest fel vă câștigați traiul, și respect faptul că trebuie să accept acest lucru datorită job-ului pe care îl am. Dar există o limită’, a scris Gigi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.