Angelina Jolie s-a răzgândit şi nu vrea să mai divorţeze de Brad Pitt

Încurcate sunt căile dragostei! Deşi chiar ea a intentat divorţ, în septembrie 2016, Angie îşi doreşte să formeze din nou un cuplu cu Brad Pitt, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit okmagazine.ro, Angelina Jolie s-a răzgândit şi nu vrea să mai divorţeze de Brad Pitt. Şi asta pentru că vrea să se împace cu cel care i-a fost alături încă din 2014. „Angelina i-a spus foarte clar lui Brad că vrea să fie din nou cu el”, a declarat o sursă din anturajul actriţei pentru presa internațională.

Chipurile, pentru a-l recâştiga pe Brad face tot ce-i stă în putinţă pentru a întârzia o decizie în procesul de divorţ. „Ea şi-ar dori să fie din nou un cuplu şi nu pare capabilă să depăşească situaţia. De aceea întârzie orice decizie din procesul de divorţ”, mai spune respectiva sursă.

Ce spune Brad? Că nu e interesat să se împace cu ea, însă şi-ar dori nespus să aibă o relaţie amicală cu ea, de dragul celor şase copii ai lor: „El vrea doar să se lămurească situaţia. Dar ea nu vrea să renunţe la ideea ei”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.