Andrei Năstase, insistă să fie ales în funcţia de preşedinte al Parlamentului şi spune că această funcţie nu poate fi negociată cu PSRM

Liderul PPDA, Andrei Năstase, insistă să fie ales în funcţia de preşedinte al Parlamentului şi spune că această funcţie nu poate fi negociată cu PSRM. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„De ce ar trebui să fie anume speakerul din partea lor? Noi am spus socialiștilor să începem cu angajamentul nostru public”, a declarat Năstase, afirmând că mai degrabă funcţia de prim-ministru, pe care o revendică lidera PAS Maia Sandu poate fi subiect al unor eventuale negocieri.

Liderul PPDA a declarat deschis că PSRM ar trebui să ceară funcţia de prim-ministru, nu de speaker al Parlamentului.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Năstase a declarat că socialiştii vor funcţia de speaker, pentru a-i asigura confortul preşedintelui Igor Dodon.

„Am întrebat-o pe dna Greceanâi de ce au socialiștii nevoie de speaker. Știți care a fost răspunsul? Pentru asigurarea confortului lui Dodon”, a precizat liderul PPDA. 

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.