Andrei Năstase: Candu vrea să-l readucă pe Plahotniuc în Moldova. „Vrea cineva să facă o alianţă în Parlament cu Plahotniuc?”

Liderul grupului PRO Moldova din Parlament, Andrian Candu, este ghidat direct de naşul său Vlad Plahotniuc, oligarh refugiat peste hotarele ţării. De această părere este liderul PPDA, Andrei Năstase, într-o intervenție live pe Facebook.

„Vedeţi cum s-au reactivat anumite grupări din Parlament? Aţi uitat cumva cine i-a pus în această garnitură, cine i-a aşezat pe băieţii care au ajuns în Parlament din partea Partidului Democrat în acea listă? Vrea cineva să facă o alianţă în Parlament cu Plahotniuc? Chiar dacă nu figurează numele lui Plahotniuc, este Candu sunt alţii. Care este garanţia că aceşti oameni s-au desprins definitiv de răutate?”, se întreabă Andrei Năstase.

Liderul PPDA mai spune că exponenţii oligarhiei, care „strigau până mai ieri că blocul ACUM uzurpează puterea în stat acum s-au aciuat în opoziţie”.

„Au ieşit bandiţii să facă reglări de conturi. Platforma DA nu va participa la aceste reglări de conturi”, a mai spus Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.