Analist politic: Opoziția parlamentară de dreapta s-a compromis și și-a strigat sie însuși ”Rușine”

Analistul politic Dumitru Mînzărari afirmă că opoziția parlamentară de dreapta s-a compromis astăzi și și-a strigat sie însuși ”Rușine” prin boicotarea și încercarea de a împiedica astăzi în Parlament a prezentării asumării de răspundere a Guvernului pe mai multe legi ce prevăd majorarea salariilor cadrelor medicale, acordarea suportului unic de 700 de lei pentru pensionari, majorarea fondului alocațiilor pentru agricultori, educație și întreprinderile mici și mijlocii. 

În opinia expertului, prin comportamentul său opoziția a dat dovadă că este total profană în ceea ce înseamnă parlamentar și parlamentarism.

”Când opoziția nu e pregătită, nu are strategie, și nu e capabilă să își fixeze obiective și să le realizeze, îi rămâne doar să folosească împunsături verbale și să fie înfrântă. Îmi cer scuze dacă ofensez pe cineva, dar asta e semn de incompetență. Dacă nu știți să faceți munca de parlamentar, nu mergeți în Parlament. Faceți ce puteți mai bine. ”Rușine” și-a strigat opoziția sie însuși”, a scris analistul pe pagina sa de Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.