ANALIST: În politica moldovenească pot fi văzute multe. Portretul care o înfățișează pe Sandu, se asociază cu ideea de cult al personalității

Solicitat de Politics.MD, analistul politic Vitali Catană spune că tabloul care o înfățișează pe președinta Maia Sandu, primit în dar de la artistul grafic Sergiu Țopa, se asociază cu ideea de cult al personalității. El mai menționează că acest gen de situații s-a practicat în perioada dictaturii bolșevice și comuniste prin adularea liderilor comuniști.

„În politica moldovenească pot fi văzute multe. Incompetență, furtul miliardului, duplicitate, obrăznicie, nesimțire, offshore-uri, diplome false, impostură, minciună și multe altele. Dar chiar și în prezența unor asemenea metehne grave se părea că tot mai există niște limite. Maia Sandu însă a decis să distrugă toate liniile roșii. Inclusiv la capitolul caraghioslâcurilor. A decis să apară într-o postură în care doar pe Vladimir Volfovici Jirinovski îl poți vedea. La APCE Maia Sandu a făcut exerciții de narcisism, dar și asta este omenește explicabil. De data aceasta ea duce însă lucrurile dincolo de limitele după care nu mai există decență elementară”, a comentat Catană.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.