Alimentele care te ajută să slăbești: ard grăsimile și accelerează metabolismul

Adaugă aceste alimente în dietă pentru a-ți dinamiza procesul metabolic și pentru a accelera arderea grăsimilor din organism. Rezultatul – un proces de slăbire mai rapid și mai puțin anevoios, transmite stiridinmoldova.md.

Cele cinci alimente care te vor ajuta să pierzi în greutate, accelerând metabolismul și arderea grăsimilor, potrivit alistmagazine.ro.

Carnea de ton

Tonul este plin de acizi omega 3, cei care stimulează producerea de leptină, hormonul responsabil de instalarea senzației de sațietate. De asemenea, acesta dinamizează și metabolismul. Poți încerca pe lângă ton și macroul, heringul sau sardinele.

Grepfrutul

Grepfrutul conține un antioxidant care ajută organismul să utilizeze mai eficient insulina, cea care păstrează nivelul zahărului din sânge în limite normale și care îmbunătățește procesul de ardere al caloriilor.

Ovăzul

Pentru a-ți ține foamea sub control, pentru a avea mai multă energie si o ardere calorică mai mare, mănâncă fulgi de ovăz, constituie un mic dejun ideal.

Ceaiul verde

Dacă bei ceai verde și faci exerciții fizice în mod regulat, slăbești mai mult decât cei care doar fac sport și atât. Trei cești de ceai verde pe zi ard cu până la 80 de calorii mai mult.

Ardeii iuți

Ardeii iuți nu sunt doar buni pentru savoarea pe care o dau diverselor mâncăruri în care îi adăugăm, ci sunt eficienți și în arderea calorică. Aceștia conțin capsaicină, responsabilă de creșterea arderilor calorice cu până la 25%, iar efectul durează trei ore de la consum.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.