Alexei Lungu: Orheiul va deveni și mai minunat, iar viața aici va fi și mai frumoasă

Președintele partidului “ȘANSĂ” și candidatul la funcția de primar al Orheiului, Alexei Lungu, a prezentat programul de dezvoltare a municipiului.

Printre obiectivele principale se numără construcția unui complex sportiv cu piscină și a unui cinematograf modern, renovarea școlilor și modernizarea fondului locativ. Un punct prioritar al programului este susținerea pensionarilor, prin acordarea unui sprijin financiar de 1000 de lei.

„Vreau să spun, în numele meu și al întregii echipe, că ne străduim să facem viața în orașul nostru și mai confortabilă. Avem mult de lucru înainte, și nu ne vom opri. Avem șansa să facem Orheiul și mai minunat, și vom continua aceste frumoase acțiuni începute aici în 2015 de Ilan Șor,” a declarat Alexei Lungu.

Prezentarea programului a avut loc în Parcul Ivanos, care a devenit unul dintre primele proiecte de succes ale echipei lui Ilan Șor.

„Dragi prieteni, vă amintiți de anul 2015, când am venit la voi și v-am cerut să aveți încredere în mine? Am promis că voi face Orheiul mai bun. Și așa s-a întâmplat. Mai întâi eu, apoi Pavel Verejanu, și acum Alexei Lungu. Toți noi iubim orașul nostru. Pentru mine, Orheiul este cetatea mea, casa mea, iar voi sunteți familia mea. Împreună vom face din Orhei cel mai minunat oraș de pe Pământ,” a spus Ilan Șor.

Împreună cu președintele partidului “ȘANSĂ”, prietenii și colegii săi s-au adresat locuitorilor Orheiului. Ei au subliniat că Alexei Lungu, un om cinstit, hotărât și activ, este persoana potrivită pentru a ajuta orașul să facă următorul salt în dezvoltare.

Acum avem o cooperare fructuoasă cu o echipă de profesioniști cu suflete mari. Vorbesc despre echipa partidului “ȘANSĂ” sub conducerea lui Alexei Lungu. Voi, orheienii mei dragi, sunteți demni de faptul ca liderul acestui partid să fie candidat la funcția de primar în municipiul nostru iubit, și suntem siguri că nu vom rata această șansă și vom continua ceea ce am început împreună cu voi,” a menționat Marina Tauber.

„Astăzi susținem proiectele lui Alexei Lungu, pentru că sunt aproape de inima noastră. Acesta este continuarea a tuturor lucrurilor frumoase începute în 2015,” a declarat Regina Apostolova.

„Orheiul și noi, orheienii, suntem inima Moldovei. Deviza noastră este „Protejăm și a continuăm!”. A proteja ceea ce a început Ilan Șor, ceea ce a început echipa noastră și a continua cu o nouă echipă – echipa lui Alexei Lungu. Propun să-l susținem pe Alexei Lungu pentru că el este cel mai bun,” a declarat Pavel Verejanu.

„Orheiul este singura cale corectă pentru Moldova. Și este important pentru noi să mergem mai departe pe această cale,” a menționat Dinu Țurcanu.

Alexei Lungu le-a mulțumit tuturor celor care au venit la întâlnire. 

„Mă închin în fața patrioților orașului, care sunt pregătiți să apere dreptul la o viață bună și decentă. Știu că pentru acest drept, a trebuit să luptați de multe ori, iar după ce v-am cunoscut, vreau să spun că sunt impresionat de caracterul orheienilor,” a declarat Alexei Lungu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.