Alexei Lungu a îndemnat cetățenii să se alăture marșului pașnic “Pentru alegeri corecte”

Președintele Partidului “Șansă”, Alexei Lungu, a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să se alăture marșului pașnic “Pentru alegeri corecte”. Pe canalul său de Telegram, el și-a exprimat dezacordul față de politica autorităților, condamnând presiunile exercitate asupra opoziției.

” Moldova este în pericol. Actuala guvernare este gata să facă orice pentru a rămâne la putere și nicio Constituție nu-i va opri”, a subliniat Lungu.

De asemenea, el a menționat că actualul președinte și guvernarea PAS folosesc metode ilegale, inclusiv intimidarea și șantajul împotriva opoziției, limitarea dreptului legal al alegătorului, ceea ce contravine fundamentelor democrației.

“Am fost privați de libertatea de exprimare și de libertatea de opinie. Opoziția este intimidată, șantajată și acuzată de infracțiuni pe care nu le-a comis. Dar noi putem schimba acest lucru! Putem alege un alt destin pentru țara noastră iubită! Haideți, împreună, să apărăm Moldova și democrația adevărată de regimul Sandu și să dăm țării noastre o ȘANSĂ la un viitor mai bun!”, – a scris Alexei Lungu pe blogul său.

Acțiunea va avea loc în toate orașele din țară pe 27 octombrie, la ora 12.00. Cetățenii Republicii Moldova sunt invitați să se alăture marșului pașnic, să-și exprime poziția civică și să susțină alegerile corecte și democrația în țară.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.