Alexandru Oleinic: Trebuie să găsim un compromis pentru că medicii, agricultorii, militarii așteaptă decizii

Deputatul independent Alexandru Oleinic condamnă boicotul ședințelor plenare ale Legislativului, organizat de PAS, PPDA, grupul Candu și partidul Șor. În opinia lui Oleinic, în această situație, o soluție rezonabilă pentru normalizarea situației ar fi alegerile parlamentare anticipate.

”Țara arde” la propriu și figurat, agricultorii nu mai știu ce să întreprindă, iar o parte din deputați se plimbă prin coridoarele Legislativului ignorând sala de ședințe… Cred că a venit timpul când fiecare în parte trebuie să se determine – sau lucrăm pentru binele cetățeanului, lăsând la o parte interesele de partid, sau mergem în fața alegătorului care va determina cine merită să-l reprezinte în Parlament…”, a declarat Alexandru Oleinic, într-un comentariu pentru portalul Tribuna.

Deputatul speră, însă, că partidele parlamentare vor găsi un compromis, pentru deblocarea situației.

“Trebuie să găsim un compromis pentru că așteaptă decizii, care ar viza activitatea cotidiană a sa medicii, agricultorii, militarii, funcționarii și alte categorii de cetățeni. Și pentru a face schimbarea trebuie să muncim în Parlament. Sunt un șir de proiecte de legi, tergiversarea adoptării cărora poate avea consecințe fatale pentru multe domenii”, a mai spus Oleinic.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.