Adevărul despre relația tensionată dintre Michelle Obama și Barack

Michelle Obama (55 de ani) a fost nevoită să reacționeze la zvonurile apărute în presa americană privind o inevitabilă ruptură între ea și Barack (58 de ani), fostul președinte al Statelor Unite, transmite stiridinmoldova.md.

Cei doi se apropie de împlinirea a 27 de ani de căsnicie.

„S-au despărțit!”, a titrat zilele trecute publicația Globe, susținând că Michelle și Barack trăiesc vieți separate. Conform unor apropiați ai cuplului, motivele ar fi legate de bani, dar și de concepțiile diferite în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor, adolescentele Malia (21 de ani) și Sasha (18 ani).

Aceleași surse au precizat că Michelle a făcut sacrificii familiale imense în perioada petrecută la Casa Albă (2009-2017) și ar fi dorit ca Barack să se revanseze după ce i-a predat postul de președinte al SUA lui Donald Trump. Doar că acesta nu s-a ținut deloc de cuvânt, continuând să-și vadă mai mult de treburile politice, neglijându-și celelate obligații, în special, pe cele de părinte.

Pusă în fața acestor detalii răsuflate în presa, Michelle Obama nu le-a negat, dar susține că ea și Barack se află într-o perioadă în care „se redescoperă unul pe altul, după multe suișuri și coborâșuri”.

„Chiar și cele mai bune căsnicii necesită muncă pentru a rezista. Soțul meu este partenerul meu de echipă și dacă vrem să câștigăm această recreare a cuplului, el trebuie să fie puternic și în același timp, fericit pentru că eu sunt puternică”, a completat fosta Prima Doamnă a Americii, într-un interviu acordat unui post de televiziune. Plecarea de acasă a celor două fete (ambele concepute prin fertilizare în vitro) pare să fie momentul-zero în urma căruia soții Obama speră să salveze o căsnicie care durează de aproape trei decenii. „Prezența copiilor într-o căsătorie ia tot oxigenul”, a admis Michelle.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.