Adela Popescu, mesaj emoționant pe facebook despre viața de părinte

Adela Popescu se aflaă în vacanță, în Malta, alături de soțul ei, Radu Valcan, și cei doi băieți, transmite stiridinmoldova.md.

Clipele petrecute alături de familie sunt o binecuvântare pentru Adela Popescu. Maternitatea i se potrivește minunat vedetei, care se bucură din plin de vacanță în aceste zile.

Într-un cadru romantic, pe plajă, la apus, ținându-și în brațe cei doi baieți. Așa apare Adela Popescu în cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe rețelele sociale.

În descrierea fotografiei, Adela a scris un mesaj emoționant:

„Atâtea contradicții… Sunt zile în care de când ne trezim, singurul nostru gând este cu cine lăsăm baieții. Vrem „să scăpăm” chiar și pentru o ora de cei pe care îi iubim cel mai mult pe lume. Facem eforturi să mergem singuri la restaurante la care vorbim doar despre ei. Abia așteptăm să îi adormim ca mai apoi să murim de dor de ei până se trezesc. Ne străduim să îi facem să mănânce cât mai multă mâncare, când, de fapt, ne terifiază gândul că o să vină o zi când nu vor mai vrea la pieptul nostru… Îi vrem mari, ca să nu mai avem probleme mici. Despre care nu știm că sunt mici, decât atunci când ei vor fi prea mari…”.

Fanii au fost impresionați de onestitatea, delicatețea și frumusețea mesajului:

„Ce frumos ai descris Adela aceste stări. Este exact realitatea pe care o simțim toți, dar tu i-ai dat glas prin vorbe frumoase!”, „Naturală, superbă! Foarte frumos și adevărat ai spus totul!”, „Doamne, ce frumos ai scris, Adela. Înca odată TE ADOR. mă regăsesc în postare.”, „Am aceleași trăiri față de copiii mei și uneori aceleași mustrări față de gândurile mele. Dar în final…. totul e minunat!”, „Dintre toate persoanele publice pe care le admir, tu ești preferata mea. Mereu naturală și la propriu și la figurat.. cel mai mult îmi place că ești atât de implicată în creșterea copiilor! Multă, multă sănătate și fericire!”, sunt câteva dintre sutele de comentarii pe care fanii le-au scris pe Facebook. Mesajul a fost distribuit de peste 400 de ori.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.