Actrița Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit, știrea fiind confirmată chiar de purtătorul ei de cuvânt, Marcel Pariseau, care a precizat că nu a fost stabilită data nunții, tranmsite stiridinmolodva.md.

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit după o relație de doi ani, așa cum a precizat și purtătorul de cuvânt al vedetei, Marcel Pariseau.

Actrița Scarlett Johansson și Colin Jost, star SNL, au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu în noiembrie 2017. Pentru Jost, aceasta va fi prima căsătorie, în timp ce Johansson a mai fost căsătorită anterior cu Ryan Reynolds (2008-2010) și Romain Dauriac (2014-2017). Ea are o fiică, Rose, în vârstă de 5 ani, din căsătoria cu Dauriac.

Faptul că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit nu a fost o surpriză atât de mare pentru apropiații cuplului. La sfârșitul lunii martie, un apropiat al celor doi a declarat pentru revista People că „Scarlett și Colin sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și au foarte multe lucruri în comun și același simț a umorului. Scarlett este foarte fericită”. Aceeași sursă a precizat că Scarlett Johansson și Colin Jost „au discutat despre căsătorie”, dar că Jost nu o ceruse oficial pe aceasta de soție.

În decembrie 2017, Us Weekly publica un articol în care preciza că Jost își dorește foarte mult să se căsătorească cu Johansson. O sursă a declarat atunci publicației că „Jost le spune prietenilor că vrea să se însoare cu ea. Îi place compania ei și este foarte fericit că sunt împreună”.

Într-un interviu acordat Entertainment Tonight în septembrie 2017, Jost a vorbit despre relația lui cu Johansson. „Ea este minunată. Este o persoană foarte cool. Este dificil să mă plâng de ea deoarece este o persoană extraordinară. Sunt foarte fericit. Mă simt un bărbat foarte norocos”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.