Actrița Cameron Diaz s-a retras din lumea filmului

Cameron Diaz (46 ani) se află în vacanță în Saint -Tropez, alături de soțul ei. Imaginile cu actrița sunt extrem de rare, după ce aceasta s-a retras de la Hollywood. „Annie” a fost ultimul film în care simpatica blondă a jucat, transmite stiridinmoldova.md.

Iar viața alături de soțul ei pare să fie tot ceea ce are nevoie. Recent, Cameron spunea că mariajul cu Benji Madden, 40 ani, este cel mai bun lucru care i s-a intamplat.

Acum, la patru ani și jumătate după ce și-au jurat dragoste eternă, Cameron Diaz și rockerul Benji par în continuare foarte îndrăgostiți.

Cameron și Benji s-au căsătorit pe 5 ianuarie 2015, la reședința lor din Beverly Hills. Nunta a venit la doar trei luni de la logodna din 2014.

A fost cumnata lui Benji, Nicole Richie, cea care le-a facut cunoștință. Aceasta este soția lui Joel Madden.

„Soțul meu este cel mai bun. Este cel mai bun om de pe Pământ si partener”, a spus Cameron, emoționată, într-un interviu recent pentru InStyle.

Și în timp ce căsnicia nu este deloc un lucru ușor, după cum spune chiar ea, secretul cel mai important este să te căsătorești cu cineva la fel de dedicat, iar proporțiile să se păstrezeze mereu 50-50 într-o relație.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.