Actorul Simon Yam, înjunghiat pe o scenă în China

Un individ necunoscut l-a înjunghiat sâmbătă pe actorul Simon Yam din Hong Kong în timpul unui eveniment organizat în China, a anunţat presa oficială chineză, care a precizat că rănile suferite de actor nu îi pun viaţa în pericol, transmite stiridinmoldova.md cu referire la Reuters.

O înregistrare video postată de platforma media Weibo arată cum un bărbat îmbrăcat cu o vestă închisă la culoare s-a urcat pe scenă şi l-a atacat pe Yam cu un cuţit, în timpul unui eveniment desfăşurat în oraşul Zhongshan din provincia Guangdong, în sudul Chinei.

Ziarul China Youth Daily a anunţat că Simon Yam, 64 de ani, a fost transportat la spital, însă rănile suferite la nivelul mâinilor şi a abdomenului nu îi pun în pericol viaţa.

Citând un comunicat al poliţiei, publicaţia afirmă că atacatorul nu a fost încă identificat, însă se pare că Yam a fost confundat cu altcineva.

Actorul Simon Yam este cunoscut pentru rolul său din filmul „Contact” din 1992 şi şi-a făcut debutul la Hollywood în pelicula „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” din 2003. El este de asemenea producător de film.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.