Activitate ilicită la domiciuliu unui tânăr din sectorul Ciocana

În urma măsurilor speciale de investigație a fost documentată activitatea ilicită a unui tânăr de 22 ani, domiciliat în sect. Ciocana, specializat în plantarea, cultivarea plantelor de „Cannabis”, tranmsite stiridinmolodva.md.

Astfel, polițiștii au efectuat o percheziție autorizată la domiciliul tânărului, unde au depistat 48 plante de „Cannabis”, care erau îngrijite de el chiar în ograda unde locuiește. Plantele au fost smulse, ridicate, sigilate și expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele expertizei, tânărul va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

Reamintim că, operațiunea „Mac-2019” a fost iniţiată cu scopul de a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal. Poliţia Capitalei va întreprinde toate acţiunile legale de contracare a infracţiunilor legate de droguri. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.