Acest guvern criminal trebuie să plece! Deputații din partea Partidului “Renaștere” au susținut o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Recean

Deputații, care reprezintă în Parlamentul Republicii Moldova Partidul Politic “Renaștere”, au susținut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Recean. Aceasta a fost semnată de către un grup de deputați din partea partidului “ȘOR” –  Marina Tauber, Vadim Ulanov, Reghina Apostolova, Vadim Fotescu și Petru Jardan.

În cadrul conferinței de presă, deputatul Vasile Bolea a declarat că toate limitele răbdării au fost epuizate, și că actualul guvern, care duce țara și poporul la pierzanie, trebuie să plece.

“A sosit momentul să cerem socoteală acestei puteri criminale. Suntem gata să luptăm pentru un guvern, care să reprezinte cu adevărat voința și interesele poporului. Noi, deputații din partea Partidului “Renaștere” în Parlament, răspundem apelului deputaților Marina Tauber, Denis Ulanov, Reghina Apostolova, Vadim Fotestcu și Petru Jardan. Susținem moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Recean – un guvern incompetent care ucide economia, ucide speranța, ucide sectorul social și care, în cele din urmă, ucide oamenii. Împreună cu Guvernul, trebuie să plece toți reprezentanții actualei guvernări,  și să fie organizate alegeri parlamentare anticipate. Ca urmare, la conducerea țării trebuie să vină oameni, care reprezintă voința poporului, și care vor putea schimba în bine viața în Moldova”, a declarat Vasile Bolea.

Vă reamintim că, pe 28 noiembrie, la inițiativa politicianului Ilan Șor, un grup de deputați din partea formațiunii politice “ȘOR” a înaintat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de prim-ministrul Dorin Recean, în contextul stării de urgență, intemperiei și incapacității totale a autorităților centrale de a le face față.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.