Accident la Botanica: Un mort și alte trei persoane în spital

Poliția Capitalei precizează că accidentul a avut loc aproape de ora 11.00. Oamenii legii au stabilit că o mașină „Tayota”, condusă de șofer în vârstă de 33 de ani, a intrat pe trotuar și a tamponat mai mulți pietoni care aștepau într-o stație de pe strada Zelinski, transmite stiridinmoldova.md.

„Astfel, un bărbat în vârsta de 55 de ani a decedat în urma traumelor primite , iar o femeie de 32 de ani și copilul de 2 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Poliției.
O persoană ar fi decedat, iar alte câteva ar fi fost rănite după ce o mașină a intrat într-o stație de troleibuz la Botanica.

Accidentul a avut loc acum jumătate de oră, la intersecția străzilor Nicolae Zelinski și Sarmizegetusa.

Martorii spun că, după ce două mașini care circulau cu viteză mare s-au ciocnit violent, unul dintre automobile a ajuns în stație, unde erau mai multe persoane.

Din pozele expediate de un martor redacției noastre se vede o persoană care zace la pământ. 

Sursa noastră ne mai spune că un copil și mama acestuia au fost răniți.

„Zelinski 5/5. Un mort, alte trei persoane – în spital, inclusiv un copil de cărucior. Șoferul a dispărut, mașină prezentă la loc, de culoare neagră. Pasagerul din ea e la locul faptei”, scrie un internaut.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.