A murit câștigătoarea concursului Miss Europe, mesaj emoționant din partea iubitului ei

Frumoasa Dijana Milojkovic a decedat dupa 6 ani de luptă împotriva cancerului. Ea a fost câștigătoare a concursului Miss Serbia 2009 și Miss Europe 2014, transmite stiridinmolodva.md.

La doar 27 de ani, medicii au descoperit că modelul are cancer uterin invaziv, iar timp de câteva luni metastazele s-au răspândit și în alte organe.

După diagnosticare, fosta Miss Europe a devenit de asemenea și o celebră bloggeriță, care pe pagina sa de Instagram vorbea în detaliu despre lupta sa împotriva cancerului.

„În pofida faptului că prognoza a fost teribilă, nu mi-a fost niciodată mila de mine și nu am suferit din cauza sorții mele”, a scris ea.

Starea de sănătate a Dijanei s-a agravat brusc în vara acestui an. Aceasta avea nevoie urgent de transfuzie de sânge. Cu toate acestea, procedura nu a ajutat, iar modelul s-a stins din viață la 33 de ani.

În tot acest timp, principalul sprijin al Dijanei a fost iubitul său Stefan Karic. Acesta s-a ras chel împreună cu ea, iar după moartea ei a publicat un mesaj emoționant.

„Îți multumesc pentru toate zilele petrecute cu tine, pentru fiecare zâmbet, fiecare lacrimă, fiecare dimineață și noapte. Nu te voi uita niciodată și nu voi înceta să te iubesc vreodată. Cu siguranță vom fi impreună într-o altă viață”, a scris Ștefan pe pagina sa de Instagram.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.