Țîrdea: Plahotniuc revine la putere cu toată gașca sa de procurori, miniștri, deputați!

Candu, Sandu, Plahotniuc, Filip, Ghimpu și Chirtoacă și-au unit forțele pentru ca să revină la putere pe o perioadă lungă. Despre aceasta socialistul Bogdan Țîrdea a scris pe Facebook.

“Finul de cununie al lui Plahotniuc, Andrian Candu, a recunoscut faptul că Plahotniuc a contribuit la victoria Maiei Sandu! Oligarhul este satisfăcut pentru că l-a dat jos pe Dodon de la Președinție. El a aruncat în spațiul public imaginile video cu punga, iar oamenii lui au promovat acest filmuleț. Candu vorbește deschis despre acest lucru, sugerând că anume Plahotniuc a oferit acest material video! Presa lui a lucrat pentru Sandu.

Structurile partidului PRO Moldova și Agențiile lui Plahotniuc (ANRE, BNM, Procuratura Generală, Consiliul Concurenței) și Filip (5 ministere, 200 de primari, o grămadă de reprezentanți în teritoriu, dar și ambasadorii UE) deschis au lucrat pentru Sandu, iar Filip acest lucru l-a și confirmat!”, scrie Țîrdea.

Deputatul PSRM declară că Maia Sandu a făcut jocul lui Plahotniuc, iar cel din urmă o șantaja cu dosarul penal privind procurarea camerelor video chinezești pentru examenele de bacalaureat. 

“Sandu a participat la aceste infracțiuni (BEM, aeroport). Apropo, dosarul penal pentru camerele video de la bacalaureat a fost clasat în decembrie 2015. Adică, după ce s-au încheiat toate furturile! Acum el a făcut-o președinte! Plahotniuc revine la putere cu toată gașca sa de procurori, miniștri, deputați!”, mai spune Țîrdea.

Deputatul spune că soarta țării se va decide la alegerile parlamentare anticipate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.