Video // Activiștii l-au prins pe Năstase în fața Parlamentului. Ce i-au făcut

Ex-deputatul Andrei Năstase a fost acuzat de trădare de către mai mulți activiști civici care l-au surprins chiar în preajma Parlamentului Republicii Moldova. Năstase a fugit de activiști și nu a avut nici o explicație când a fost întrebat de ce a format binomul ACUM-PSRM, în ciuda propriului angajament precum că nu va face alianță cu partidul lui Dodon, transmite stiridinmoldova.md cu referire la telegraph.md.

„Sunteți trădătorii poporului. Rușine să vă fie! Ați încălcat Constituția Republicii Moldova. Rușine!”, i-a reproșat o activistă ex-deputatului.

„V-ați vândut pentru funcții? De ce voi, cei din bloacul ACUM ați făcut alianță cu PSRM și ați votat-o pe Greceanîi Speaker?”, au fost alte întrebări care au rămas fără răspuns. 

Năstase a sărit ca ars din automobil atunci când a fost numit trădător și a fost la un pas de a brusca fizic activista civică. Apoi, șeful PPDA a urcat în automobil și a fugit.

Mai mult, Slusari și Năstase au tăcut atunci când au fost întrebați de ce au făcut alianța cu PSRM. Ex-deputații nu au putut răspunde nici dacă au mers să facă alianța cu socialiștii lui Dodon pentru a primi în schimb funcții în stat.

Amintim că astăzi Igor Dodon a fost suspendat, iar Președintele interimar, Pavel Filip a semnat decretul privind dizolvarea Parlamentului și anunțarea alegerilor parlamentare anticipate pentru data de 6 septembrie 2019. Ex-deputații binomului ACUM-PSRM continuă însă să uzurpeze puterea în stat și să adopte decizii și legi care nu au nici o valoare juridică.

https://www.youtube.com/watch?v=m2r6fQRdbR8&feature=youtu.be

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.