Rihanna alături de miliardarul Hassan Jameel, în vacanță în Italia

Rihanna și iubitul ei, miliardarul Hassan Jameel, se află zilele acestea în vacanță în Italia, pe coasta Amalfi, iar paparazzi au surprins mai multe imagini cu cei doi, în care se poate vedea cu ochiul liber cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit descrierii care însoțește aceste imagini, cuplul a făcut o plimbare cu barca și a servit prânzul la Lo Scoglio în Nerano, alături de un grup despre care se crede că este familia lui.

Relația dintre Rihanna și Jameel durează deja de doi ani. Ei au fost fotografiați pentru prima dată împreună în iulie 2017, în timp ce se sărutau într-un resort de lux din Spania. La acea dată, un prieten al cântăreței a declarat că, „de fapt, Rihanna și Jameel sunt împreună de câteva luni bune. Relația lor este serioasă. Își petrec mult timp împreună, departe de ochii curioșilor și sunt foarte deciși ca relația lor să funcționeze. Ea vine des în Marea Britanie pentru a fi alături de el”.

Coincidență sau nu, Rihanna a dezvăluit într-un interviu acordat recent că s-a mutat încă din 2018 în Londra, ceea ce ar putea fi un semn că, într-adevăr, relația celor doi este una foarte serioasă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.