Recidivistul Grigorciuc după ce a rostit un discurs înflăcărat despre drepturile omului şi libertate, a mers să-l bată pe deputatul Sergiu Sîrbu

Înainte de a-l agresa pe deputatul Sergiu Sîrbu, extremistul Pavel Grigorciuk a particpat la acţiunea de protest din faţa Parlamentului, organizată de blocul ACUM. Acesta a rostit un discurs înflăcărat despre drepturile omului şi libertate, dar şi despre clasa politică moldovenească, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

Acest lucru nu l-a împiedicat pe urmă să-l ia la pumni pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, pe care, după cum a recunoscut chiar Grgigorciuc, l-a provocat verbal.

Deputatul s-a ales cu o comoţie cerebrală şi a fost internat în secția neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral.

Pavel Grigorciuc, alături de alte 6 persoane numite „grupul Petrenko”, sunt cercetaţi penal pentru organizarea dezordinilor în masă, după ce în septembrie 2015 s-au încăierat cu forţele de ordine în timpul manifestaţiilor din faţa Procuraturii Generale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.