99 la sută din cazuri de COVID-19 sunt inofensive, spune Donald Trump


Donald Trump a sărbatorit, sâmbătă, Ziua Independenței Statelor Unite la Muntele Rushmore, în prezența a mii de oameni, deși coronavirusul continuă să facă ravagii în țară, iar specialiștii atrag atenția că distanțarea socială e mai necesară că oricând.

Conform The Guardian, citat de Digi24, deși peste 130.000 de oameni au murit în SUA de la începutul epidemiei, Donald Trump spune că “99% dintre cazurile de coronavirus sunt inofensive”.

“Am fost loviți de virusul din China. Dar am realizat multe lucruri. Strategia noastră merge înainte și merge bine. Dispare dintr-o zona, iar apoi își face arătată față urâtă în altă zona. Dar am învățat multe. Am învățat cum să stingem incendiul”, a spus Donald Trump în timp ce țară pe care o conduce raportează peste 50.000 de cazuri zilnic de aproape o săptămâna.

Dr. Anthony Fauci expertul în boli infecțioase de top din SUA spune că “este destul de evident că nu ne îndreptăm în direcția corectă”, în ciuda laudelor președintelui american.

Președintele SUA a pus numărul mare de cazuri pe seama testării ample, din nou.

“Am testat până acum aproape 40 de milioane de oameni. Făcând asta, arătăm cazuri, dar 99% dintre ele sunt inofensive. Rezultate pe care nicio altă țară nu le poate arată, pentru că nicio altă țară nu are capacitatea noastră de testare, nici în termeni de cifre, nici în termeni de calitate”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.